dinsdag

2014

Het is weer voorbij, het jaar 2013. Het is voorbij gevlogen. Een jaar waar we vele doelen hebben gesteld en gehaald. Evenementen waar we aan hebben deelgenomen zijn er ten over, net als PR's die zijn verbroken. 

Ook het Jaar waar we eindelijk nadat ik anderhalf jaar geleden op de knieƫn ben gegaan dat feestje hebben kunnen geven en Ellen nu de vrouw van de trainerT is. Wat een geweldig feessie was het toch, we hebben genoten van jullie allen. Mede namens Ellen wil ik jullie hier nogmaals hartelijk voor danken.

Dan nu 2014, weer nieuwe doelen , weer nieuwe uitdagingen.  Maar eerst een feessie, daar ik binnenkort ook me tot de classics mag rekenen wil ik dit uiteraard ff vieren. Dit heb ik al doorgemaild en hoop dat jullie allemaal ff langskomen.
De uitdagingen die er ten over zijn ga ik nu niet allemaal opsommen maar wel even bij stilstaan dat je er naar moeten trainen en niet elke training een wedstrijd is. DUS ........  geniet van je training en als het ff tegenzit neem dan rust zodat je fit blijft.

Vanachter mijn laptop wens ik jullie allen een gezond en blessurevrij 2014