woensdag

14-12/13

Ivm de Vibram clininc zal er zaterdag geen reguliere training zijn, voor deelnemers aan de clinic hier nogmaals het programma.
9.45 uur - Verzamelen op de parkeerplaats - welkoms woord, uitleg en uitdelen testparen.
10.00-10.10 uur - Vertrek clinic. Afhankelijk van de totale groepsgrootte zullen we deze eventueel in twee groepen verdelen.
11.15 uur - Retour parkeerplaats. 
Je krijgt de mogelijkheid om van schoeisel te wisselen. Voor diegene die niet gewend is om op FiveFingers te lopen, adviseren we om je eigen schoeisel mee te nemen zodat je dit kan dragen tijdens de FunRun.
11.30 uur - Vertrek FunRun. We maken eerst een ronde van 5k. Deze loopt via de parkeerplaats en gaat dan door met een extra 5k voor de diehards.
12.30 uur - Retour van 10k. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamelijk bij de restauratie een drankje te drinken. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.
De funRun is uiteraard geheel vrijblijvend.
Voor zondag hebben we de volgende trainingsopties, 160min voor de marathongroep en een duurloop van max  90min voor de rest. 
Dinsdag gaan we op de volgende trainingslocatie  500m-1K-500*2 of 3min-6min-3min2* trainen. 

Ivm  de MaratonadiRoma zal ik er niet zijn op donderdag, zaterdag,zondag en dinsdag. Spreek onderling af als je toch wilt gaan trainen op de locaties. Ik zal er weer zijn op donderdag 27maart.