zaterdag

14-46

Helaas is het paviljoen failliet en moeten we op zoek naar een nieuwe locatie. Ik wil het hier nog een keer met jullie over hebben en dan op gesprek gaan bij desbetreffende locaties. Ik heb de volgende op het oog.
De Tongelreep en sporthal Genderbeemd, helaas is de Ijzeren man ivm sluiting om 20.00 uur geen optie. Als jullie nog een locatie hebben laat me dit dan weten. Locatie dient te beschikken over genoeg parkeerplaatsen en en mogelijkheid om naderhand bij te kunnen praten.

Omdat ik niets wil opdringen trainen we dinsdag vanaf mijn huis , locatie heb ik reeds door gegeven.

Volgende trainingen heb ik staan deze week:

Dinsdag 20x 1min tempo 1min wandelen tempo 20 sec sneller dan tijdens trainingen afgelopen week. 10 minuten uitlopen

Donderdag 15x 2min tempo 1min wandelen tempo 15 sec sneller dan tijdens trainingen afgelopen week. 10 minuten uitlopen

Zaterdag gaan we trainen vanaf de Manege aan de Roostenlaan. De trailers mogen weer uit de kast.

Zondag staan duurlopen tot 60min , de duurloop sluiten we af met 5x 3 lantaarnpalen snel 30sec rust